Alentejo wijn en cultuurreis

Sept 2025 | drie-daags | open inschrijving

Alentejo, de grootste wijnregio van Portugal. We gaan er in september 2025 met een groepje naar toe! Uiteraard veel mooie wijnen proeven, want daar staat de regio om bekend. Maar cultuur snuiven staat ook op het programma. We brengen een bezoek aan Evora, een van de mooiste steden van Portugal. Het historisch centrum is niet voor niets vastgelegd op de Unesco wereld-erfgoedlijst. De reis is nog in ontwikkeling. Hierbij alvast een voorproefje.

Voorlopig programma en prijs

We treffen elkaar in Lissabon. Per minibusje met chauffeur toeren we door de Alentejo en bezoeken vier bijzondere wijnboeren voor een rondleiding en uitgebreide proeverij. Een stadstour door Evora met gids hoort ook bij het programma. We verblijven in goede middenklasse hotels en eten bij lokale typisch Portugese restaurants. Er is voldoende ruimte in het programma om tussendoor te relaxen en van de omgeving te genieten.

De prijs bedraagt circa € 595 p.p. Hierbij inbegrepen: 3 x hotelovernachting (obv 2 pers-kamer), 3x ontbijt, 3x lunch en 3x diner, 4x wijnproeverij, minibusje met chauffeur, stadsgids in Evora en 3 dagen begeleiding door reisgids met Portugal wijnkennis. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag. Niet inbegrepen: vliegreis, transfers van/naar de luchthaven, taxi’s en drankjes in de bar. De groep bestaat uit minimaal 12 en maximaal 16 personen.

Houd de website in de gaten

Het uitgebreide programma vind je samen met de definitieve prijs en het inschrijfformulier vanaf 1 december 2024 op deze site.

 

Wil je eens per twee weken leuke wijntips en aanbiedingen ontvangen? Schrijf je hier in!

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op.