Op ons gehele aanbod zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

<18 geen alcohol
Through The Grapevine verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Prijzen
Alle prijzen die op de website van Through The Grapevine zijn vermeld, zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering
Through The Grapevine streeft ernaar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling de bestelling af te leveren bij de klant. Through The Grapevine is echter ook afhankelijk van leveringen door importeurs. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat onze koerier of bezorger niet kan afleveren worden in overleg met de opdrachtgever opnieuw verstuurd. De extra kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Inhoudelijke onjuistheden
De inhoud op Through The Grapevine is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De geleverde producten kunnen echter soms afwijken van de beschrijving op de website. Bijvoorbeeld door het feit dat een jaargang niet meer leverbaar is.

Totstandkoming van de overeenkomst
Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er op dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de bestelling bevestigen of de producten geleverd zijn.

Herroepingsrecht
In Europa geldt een wettelijk vastgelegde ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen na bezorging van uw bestelling. In het geval dat onze bezorgdienst uw bestelling niet kan afleveren omdat op het op het bezorgadres niemand aanwezig is geldt die dag als bezorgdatum. U ontvangt bericht van de bezorger. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit moet u schriftelijk doen door een email te sturen naar info@throughthegrapevine.eu
Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling.
Retourneer de producten binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan:

Through The Grapevine
Eerste Helmersstraat 22-B
1054 DH Amsterdam

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Als aan de ontbindingsvoorwaarden voldaan wordt is de overeenkomst ontbonden en vind binnen 14 dagen restitutie plaats via uw bankrekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de ‘opdrachtgever’.