Wijnreis langs de Douro

24 – 27 maart 2025 | open inschrijving

Altijd al een wijnreis langs de Douro rivier willen maken? Nu kan het! We gaan maart 2025 dit mooie wijnavontuur aan! Hoe ziet de reis er uit? Het drie-daagse programma is nog volop in ontwikkeling. Hierbij alvast een voorproefje.

Voorlopig programma en prijs

We treffen elkaar in Porto. Per minibusje met chauffeur toeren we langs de Douro en bezoeken vier bijzondere wijnboeren voor een rondleiding en uitgebreide proeverij. We verblijven in goede middenklasse hotels en eten bij lokale typisch Portugese restaurants. Er is voldoende ruimte in het programma om tussendoor te relaxen en van de omgeving te genieten. Eindpunt is ook Porto.

De prijs bedraagt circa € 595 p.p. Hierbij is inbegrepen: 3 x hotelovernachting (obv 2-pers kamer), 3x ontbijt, 3x lunch en 3x diner, 4x wijnproeverij, minibusje met chauffeur en reisgids met Portugal wijnkennis. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag. Niet inbegrepen: vliegreis, transfers van/naar de luchthaven, taxi’s en drankjes in de bar. De groep bestaat uit minimaal 12 en maximaal 16 personen.

Inschrijven

Het uitgebreide programma vind je samen met de definitieve prijs en het inschrijfformulier vanaf 1 september op deze site.

Recensies

Kijk even op https://nederlandswijngilde.nl/category/wijnreizen/wijnreis-verslag/.

Geïnteresseerd?

Neem contact op.